Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
 
visit-motala.se besök Motala Östergötlands sjöstad som turist
 

Senaste nytt i hamnen!

 

 

I Motala hamn finns det flera restauranger att välja på!

Med allt från frukost, lunch, bistromeny, dagsmeny, after work, smårätter, glass, kaffe och bröd till a`la carte meny! Sommartid finns även flera glassbodar, allt på första parkett med kanalbåtar och gästhamn.

Stor parkering i för bilar och bussar ett stenkast från Motala centrum!

 

Levins Matsalar är en familjerestaurang som ligger i hjärtat av Motala centrum och endast ett stenkast från vackra Göta Kanal och Motala hamn. Hos oss kan du avnjuta en välsmakande lunch eller en varför inte en god rätt ifrån vår á la carte-meny, som är väl framtagen av vår hyllade kökschef. Varmt välkommen att sitta inne i vår mysiga miljö eller ute på vår blomstrande uteservering.
www.levinsmatsalar.se

Hamnpiren Glasscafé & Bistro. Hamnpiren är ett familjeföretag som ligger vackert beläget i Motala hamn mellan Motala ström och Göta kanal. Vi har stor altan som rymmer ca 150 sittplatser.
Vi serverar rustik mat och glassupplägg i en pittoresk familjär och lugn miljö. Vi har även fullständiga rättigheter för öl, vin och sprit.
www.hamnpiren.nu

Hotel Nostalgi med Brasserie Nostalgi, är hamnens eget hotell och konferens. Här kan du fika och äta god mat i en rofylld miljö och upptäcka detaljer som fyller dig med nostalgi.
Hotell Nostalgi ligger tillsammans med Motala Motormuseum längst ut i hamnen!
www.hotellnostalgi.se

Wetternmagasinet restaurang & pub Mitt i hjärtat av hamnen med stor uteservering mot hamnen erbjuds ett brett utbud med allt från dagenslunch, a la carte, fullständiga rättigheter, catering, fester till konferenser.Under vår trevliga lunchservering, står vår buffé uppdukad,alltid med tre rätter att välja på.
www.wetternmagasinet.com

M/S Kung Sverker erbjuder dagsturer, charter och konferenser på Vättern och Göta kanalen. Vårt skeppskök är känt för sin goda mat. All mat tilltagas ombord. och du njuta av en god lunch eller bara en kopp kaffe.
www.kungsverker.seSenast publicerad: 171011 | Powered by SiteSmart